Welkom op vakantiepark 't Broeckhuys!

Ontdek Maas & Waal!

Maas & Waal is een waterrijk gebied met veel dijken, fiets- en wandelroutes en verschillende dorpjes. Stippel een mooie route uit langs deze dorpjes en ga vooral een kijkje nemen in deze groene omgeving. Dorpjes zoals Appeltern en Maasbommel zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Tuinen van Appeltern, of ga lekker eten en bowlen bij Moeke Mooren. Voor de geschiedenisliefhebber kan een bezoek aan Maasbommel niet ontbreken. Dit is namelijk een van de kleinste Hanzesteden geweest van Nederland. 

Ga je liever naar de grotere steden? Geen enkel probleem! Ook Nijmegen en Tiel zijn vanaf vakantiepark 't Broeckhuys makkelijk te bereiken. Ga hier lekker een hapje eten of een middagje winkelen. Er zijn opties genoeg. 

Op vakantiepark 't Broeckhuys zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Zo is er een mingolfbaan en een tennisbaan aanwezig. Daarnaast is er op het vakantiepark zelf ook een mogelijkheid om te eten in het restaurant. Naast het vakantiepark bevindt zich een klimpark, deze zit aan de andere kant van het meer. Tevens zit in de buurt Leisure Lands, hier zijn verschillende activiteiten te ondernemen op het water. 

Wilt u de prachtige omgeving ontdekken op de fiets? Geen probleem! Bij K-BA is het mogelijk om E-bikes te huren.